Lachworkshop

ZEELAND LACHT, ervaar de kracht van de LACH!

Een positieve, energieke workshop, voor diverse groepen mogelijk. Iedereen kan mee doen!
Wat doen we dan? We gaan lachen zonder reden, daar zijn diverse oefeningen voor. Gerdien Janse van Zeeland Lacht zal er alles aan doen om je te laten ervaren hoeveel je kracht en positiviteit je kunt halen uit een lach. Ervaar de kracht van de lach!  Meer informatie: Flyer Zeeland Lacht

Als energizer vlak voor of na de vergadering? Als activiteit tussen het bowlen en sushi eten op jullie teamuitje? Of gewoon voor de lol op vrijdagmiddag op kantoor of op locatie!

Wie weet lachen lachen we met je op een evenement, op het feestje van je tante die net 65 is geworden of… laten we lachen op de babyshower van je zus! En laten we de kinderen op scholen en BSO’s niet vergeten of je opa in het bejaardenhuis! Lachen is heerlijk, lachen is gezond!

De lachoefeningen die we doen zijn ontwikkeld in India, in 1995 door Dr. Madan Kataria. Het wordt ook wel lachyoga genoemd, omdat het lachen zo ontspannend werkt. Je zal snel positieve effecten ervaren van het lachen, zowel geestelijk als lichamelijk. Lachen is het leukst in groepsverband, het is aanstekelijk, maar ook de interactie en het oogcontact speelt een belangrijke rol bij het lachen.

Heb je vragen over een lachworkshop?
Klik hier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.