Aanbieding: Sinterklaasvoorstelling

Aanbieding speciaal voor kinderdagverblijven:

vanaf 19 november tot 5 december 2018 kun je een Sinterklaasvoorstelling reserveren.

Voor €249,- spelen, dansen, zingen en bewegen de dreumesen en peuters mee. De tweede voorstelling aansluitend is €125,- .

Een bijzonder Sint en Piet feestje met de poppen Ye & Bo erbij. Welk avontuur gaan ze beleven? Een interactieve voorstelling.

Heb je interesse? Neem contact op via het contactformulier en we nemen contact met je op!

 

Kabouterfeest met Ye & Bo

Zin in een interactieve voorstelling voor peuters?

De Ye & Bo Club kan tot 16 november een ‘Speeljemee?voorstelling verzorgen in het thema: KABOUTERS!

prijs: vanaf €249,- excl. reiskosten.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kinderopvang ‘T Kinderpaleis viert feest!

Een feestje was het zeker! Kinderopvang ‘t Kinderpaleis in Bruinisse bestaat 5 jaar en daarom hadden ze de Ye & Bo Club uitgenodigd om een ‘Speeljemee?voorstelling’ te komen geven. Een aantal items uit de boeken van Ye & Bo werden uitgespeeld en er werd zelf gedanst met leuke hoedjes op!

Ye & Bo barsten van de energie!

Op maandag 3 september 2018 heb ik de kleuters van de Kohnstammschool in Goes in beweging gezet met hun gewonnen voorlees-en beweegsessie. Ze vonden het geweldig en deden enthousiast mee met Ye & Bo.

Voorlees-en beweegsessie facebookactie

Op vrijdag 21 september 2018 waren de kleuters van basisschool ‘T Mozaik in Oost-Souburg aan de beurt om hun gewonnen prijs te innen. Via Facebook had deze school een voorlees-en beweegsessie gewonnen. Ze waren enthousiast en speelden, zongen en dansten goed mee! Het boek “Ye & Bo barsten van de energie!” over duurzame energie in Zeeland stond centraal deze ochtend.

14 boeken van Opa Stok

Op 2 oktober 2018 worden 14 boeken uitgedeeld aan willekeurige inwoners van de dorpen Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Via de Facebookpagina Ye – Bo. club kunnen mensen reageren. Het boek ‘Ye & Bo op bezoek bij Opa Stok’ is een bijzonder Zeeuws kinderboek. Een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in de polders van Wolphaartsdijk, een dorp aan het Veerse Meer.

In de week van 27 sept. t/m 6 okt. is het de week van de eenzaamheid. Eenzaamheid is een van de onderliggende thema’s in dit educatieve boek. Op de basisschool van het dorp komt Gerdien het boek geheel kosteloos voorlezen. Waarom die dag? “Op die dag was Opa Stok jarig en zo zet ik hem weer een beetje in het zonnetje! Hij zou het prachtig gevonden hebben!” Volgens Gerdien Janse.

Jaaa er komt weer een studiedag! Op zaterdag 22 september in Rotterdam. Speciaal voor iedereen die werkt met het jonge kind.

Let op: schrijf je voor 15 september in.

Kijk in de agenda voor meer informatie!

Natuurlijk: wij hebben er weer zin in! Dini Bongers en Gerdien Janse

www.poppenrijk.nl

Prijswinnaars facebookactie

Twee scholen krijgen van de Ye & Bo Club een voorlees- en beweegsessie cadeau!

In september 2018 zijn de kleuters van de Kohnstamschool in Goes en ‘T Mozaïek in Oost-Souburg vast volop in beweging met ‘Ye & Bo barsten van de energie!’ Gefeliciteerd met jullie prijs en tot dan!

Yoga event in Middelburg

Op 21 juni 2018 was het wereld-yoga-dag. ZeelandLacht gaf een gratis lachyogaworkshop rondom de abdij. Het was een groot succes!

De organisatie was in handen van YES Nederland.

Win een voorlees-beweegsessie in september 2018!

Facebook-actie: Werk jij op een school of kinderdagverblijf in Zeeland? Dan kun je een voorlees-en beweegsessie van de Ye & Bo Club winnen in september. Er worden er twee verloot. Incl. het boek Ye & Bo barsten van de energie! Check de Facebookpagina bewegenmetpeuters/Ye & Bo Club.

Op vrijdag 22 juni worden de winnaars bekend gemaakt!

1 2 3 8