De leukste activiteit voor een peuter!

Zit jouw peuter ook zo vol energie? Of zou je graag de fantasie van je kind eens willen prikkelen? Of wil je wel eens weten hoe je peuter met andere kinderen speelt? Voor een leuke activiteit met je peuter kun je eens denken om eens mee te doen met een les bewegen met peuters. 

Door de verschillende attributen, de muziek en de aankleding kom je even in een andere speelse wereld. In de wereld van kabouters, of je bent ineens op het strand of in de dierentuin. De peuters kijken hun ogen uit en dit zal de fantasie, de creativiteit, de taalontwikkeling en voorstellingsvermogen stimuleren om thuis ermee verder te gaan. Eigenlijk is het een feestje, een beleving voor ouder én kind! Kijk snel in de agenda voor de volgende les.

Je zit nergens aan vast, je betaalt per keer en elke les heeft een ander thema. Je bent er als ouder altijd bij en je hebt een actieve rol. Samen springen jullie van hoepel naar hoepel, trotseren de krokodillenvijver, bouwen een toren van grote blokken of jullie bakken samen een ‘pizza’! De fantasie wordt geprikkeld, de ouders worden ook weer even kind en jullie zijn spelenderwijs in beweging.

Bewegen met peuters is een combinatie van peutergym, peuterdans en peuteryoga. Elke peuter kan op zijn of haar niveau mee doen, alles kan en alles mag.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht